Трактор инвест ЕООД - Карлово

Официален вносител на Agromehanika за България

Навесните вентилаторни пръскачки AGP, произведени в Agromehanika- Словения са машини, специално предназначени за химическа защита на овощни градини и лозя от вредители и болести. Регулируемият вентилатор, прецизните дюзови комплекти за ниско налягане, както и допълнителното оборудване гарантират оптимален разход на енергия и средства за напръскване. Въздушният дебит на вентиатора е плавно регулируем в диапазон от 12 000 до 48 000 куб.м/час , което позволява качествено да се третират както млади, така и многогодишни лозя и овощни градини. Пръскачките на Agromehanika са с високо качество и надеждност .
КОМБИНИРАНИ ПРЪСКАЧКИ AGP 300 – 400 K

Моделите навесни вентилаторни пръскачки AGP K са прeдназначени за фермери, отглеждащи едновременно трайни насаждения и полеви култури. С тях се постига химическа защита както на лозя и овощни градини, така и на зеленчуци, житни растения и др.

ПРЪСКАЧКИ ВЕНТИЛАТОРНИ AGP100-440 /U

Серията навесни тракторни вентилаторни пръскачки е прeдназначена за защита на лозя и овощни градини от болести и вредители. Конструкцията им позволява равномерно нанасяне на препарата върху растенията при оптимален разход на енергия и защитни средства.

ПРЪСКАЧКИ ВЕНТИЛАТОРНИ AGP200 - 500EN /U

Новата серия навесни вентилаторни пръскачки, произведени в Agromehanika – Словения, са резултат от все по-строгите мерки за защита на природата и нарастващите изисквания за екологично земеделие.

ПРЪСКАЧКИ ВЕНТИЛАТОРНИ AGP100-400TN (TEN)

Вентилаторните пръскачките AGP 100 - 400 TN са предназначени за защита на овощни градини, лозя и други трайни насаждения от вредители и болести. Конструкцията на машината, позволява с оптимално използване на енергия и разход на препарат да се постигне отличен резултат.

Трактор Инвест ЕООД Карлово