Трактор инвест ЕООД - Карлово

Официален вносител на Agromehanika за България

Агромеханика (Словения) е сред големите производители на селскостопанска техника в Словения и Европа. За повече от 40 години история, Агромеханика е синоним на качество, доверие и развитие – характеристики оценени от многобройните доволни фермери от публични и частни стопанства както в Словения, така и в чужбина.

Компанията е основана през 1970 г. и днес е един от най – големите производители на земеделска техника в Централна Европа, тъй като по – голямата част от продуктите се изнася както за страни от ЕС, така и към Хърватия, Сърбия, Македония, Русия и Украйна.

Агромеханика е производител на трактори AGT от 30 до 60 к.с. Те са предназначени за работа по стръмни склонове, както и за лозаро – овощарски дейности. С подходящо избран прикачен инвентар, тракторите намират широко приложение в горското и комунално стопанства, както и за по – специфични обработки в селското стопанство.

Щанговите пръскачки AGS и вентилаторните AGP са водещите продукти на компанията. Големият опит и усъвършенстване, натрупани през годините, допринасят за разнообразния асортимент от машини, задоволяващи любители и професионалисти.

Средносрочната визия и цел на компанията е да се превърне във водещ производител на машини за пръскане в Югоизточна Европа, да увеличи квотата на пазарния дял на съществуващите европейски пазари, както и да навлезе на нови такива.

Продуктите на Агромеханика са лесни за експлоатация, с добро качество, имат малки разходи за поддръжка и покриват всички европейски стандарти.
Трактор Инвест ЕООД Карлово