Трактор инвест ЕООД - Карлово

Официален вносител на Agromehanika за България

AGS 1000 - 1200 ENПроспект

Навесните пръскачки от серията AGS EN са разработени и предназначени за най – взискателните клиенти, целящи прецизна обработка на своите полета. Конструкцията им осигурява близък център на тежестта между трактора и машината, добро смесване на разтвора, лесно почистване и пълно изчерпване на резервоара. Тези пръскачки са известни със своята качествена изработка, дълъг полезен живот, лесна поддръжка, иновативни технологии и отлично съотношение цена-качество.


Пръскачките са стандартно оборудени с три резервоара:
  • Основен резервоар за разтвора
  • Резервоар за чиста вода за измиване на системата след приключване на работа
  • Резервоар за чиста вода за измиване на ръцете

Напълно хидравличните щанги (15, 16 и 18 метра) са функционални, издръжливи и с компактни размери. Системата с едноточково окачване гарантира отлично копиране на терена по време на работа с висока скорост. Крайните крила са снабдени с механична защита при среща с препятствие. Щангите са оборудени с въздушни възглавници „GOOD YEAR” за вертикални вибрации, пружини и хидравличен амортисьор за хоризонтална стабилизация и силиконови тампони срещу странично разклащане. За улеснение на механизатора, оперирането с щангата (разгъване, сгъване, повдигане, нивелация...) става чрез дистанционно управление от кабината на трактора.

Процесът на пръскане се контролира от компютър AG-Tronik, който поддържа зададената разходна норма на разтвора независимо от скоростта. Като опция се предлага GPS – навигация, която да изключва секции от щангата при препокриване.

За тези, които желаят да достигнат максимален обем от навесна пръскачка се предлага като опция преден резервоар от 700 литра.

МОДЕЛAGS 1000 ENAGS 1200 EN
РЕЗЕРВОАРИ
Основен резервоар (л)10001200
За измиване на системата (л)100128
За измиване на ръцете (л)13,713,7
Преден резервоар - опция (л)700700
ЩАНГИ
15 MY H (15 м. пълна хидравлика)дада
16 MY H (16 м. пълна хидравлика)дада
18 MY H (18 м. пълна хидравлика)дада
ПОМПИ
Тип/маркабутално-мембранна/BM Agromehanika – 3г. гаранция
Дебит (л/мин)150150
Максимално налягане20 bar / при 540 об/мин
РЕГУЛАТОР НА НАЛЯГАНЕКомпютър AG - Tronik
ДЮЗИLECHLER (три размера)
ОКАЧВАНЕ КЪМ ТРАКТОРII категория
Трактор Инвест ЕООД Карлово